Uždraustas vaikiškas šampanas – gerai, kad bent ne vaikiški prezervatyvai

Tauta lyg širšės, lyg narkomanai, iš kurių atimta dozė, neršia dėl to, kad nebegalės savo vaikams ant švenčių padėti bent jau imituoto alkoholio.

Nurimkite – jūs ir toliau galite gerti jiems matant (jei bent vienas kambaryje liks blaivus), vakarus leisti su vyneliu rankoje, šašlykus paskaninti alumi, o vėliau piktintis, kai apsvaigęs paauglys pridaužys bendraamžę.

Jūs galite skęsti savo priklausomybėje, laikyti tai norma, dantimis ir nagais ginti teisę kenkti savo sveikatai ir – žinoma – taip pat auklėti savo vaikus.

Nuo seniausių laikų kiekvienas kaimas turėjo knaipę, kuri svarba turbūt net pralenkė kitą smegenų plovyklą – Bažnyčią.

Nes plauti smegenis alkoholiu yra maloniau nei maldomis ir kryžiais.

Jūsų vaikai greičiausiai bus tokie pat priklausomi kaip jūs esate, nes – net ir nepastačius ant stalo alkoholio imitacijos – matys, kaip jūs jį vartojate ir lauks tos dienos, kol patys „suaugs” ir galės legaliai nuridenti gomuriu pirmąją velnio lašų porciją. O po to bus antra, trečia ir tūkstantoji.

Yra toks posakis, kad kiekvienas alkoholikas pradėjo nuo pirmo stikliuko. Pradės ir jūsų vaikai, būkite kantrūs.

O kol kas, kol jūsų vaikai negali legaliai gerti vaikiško šampano, galite juos pradžiuginti vaikiškais prezervatyvais ar vaikišku vibratoriumi. O jei jų dar nėra rinkoje – štai jums verslo idėja.

Už destruktyvią vaikystę, ponai! Pakelkite.

*Jei Jums patiko šis tekstas, paremkite jo autorę.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *