Išduosiu jums paslaptį – nuo maisto skonio jūsų svoris nesikeičia... SKAITYTI
Kaip virtuvė atsidūrė svetainėje?
Ar kada pagalvojote, kodėl mūsų mamos turėjo virtuves, o mes tik – kampuką svetainėje?.. SKAITYTI
Puikioji daržovių sriuba su krevetėmis
Kai vienam artimam pažįstamui pasigyriau, kad pradedu išmokti gaminti pyragus, tai jis toli gražu nesusižavėjęs atsakė „ir tuo prarandi savo unikalumą”. .. SKAITYTI
Maskarponės sūrio tortas (lengviau nebūna!)
Ar ir Jūs dievinate Maskarponės sūrio tortą? O gal lygiai kaip ir aš manėte, kad jį pagaminti – labai sudėtinga ir tai gali tik patyrę konditeriai?.. SKAITYTI
Paprastutis pyragas Kalėdoms
Žinau, kad daugelis mergaičių nuo vaikystės kepa įvairius pyragus, tačiau aš buvau kepsnių mergaite. .. SKAITYTI
Krienuose marinuota vištiena su keptais pievagrybiais ir paprikomis
Šis patiekalas, lyginant su daugeliu mano „makliavonių” atrodo labai paprastas, tačiau iš tikrųjų itin skanus... SKAITYTI
Vištiena grybų ir kokosų pieno padaže su bulvių ir moliūgų piurė
Šis receptas skirtas tiems, kas mėgsta „pažaisti” virtuvėje, nesugalvoja, ką daryti su moliūgu arba pavargo valgyti miško grybus su virtomis bulvėmis... SKAITYTI
Bulvių ir cukinijų apkepas su kalakutienos įdaru
Žemiau nurodytas receptas yra visiškas „ekspromtas”. Gavau daug cukinijos ir reikėjo ją kažkur sunaudoti, taigi, nusprendžiau iškepti apkepą... SKAITYTI
Neatrastas lietuviškos virtuvės atradimas – prieskoniai
Mano kulinariniai gebėjimai jau beveik legenda. Ir labiausiai dėl to, kad iš merginos, kuri nemoka iškepti kiaušinienės, per nepilnus metus tapau moterimi, kuri troškina bebrus ir kepa įdarytas putpeles... SKAITYTI